12. helmikuuta 2010

Whistler

Keskiviikko-aamuna heräsin aikaisin aamulla, sillä oli viimeinkin koittanut se päivä, että pääsin Whistleriin lautailemaan! Whistler on yksi Pohjois-Amerikan parhaista laskumestoista, ja voin kyllä yhtyä tähän mielipiteeseen täysin. Kaksi vuorta, Whistler ja Blackcomb takaavat sen, että laskettavaa on enemmän kuin ehtii mitenkään käymään läpi. Ja sitten se lumi! Ihan parasta millä olen ikinä laskenut (joka nyt ei tietenkään ole kamalan paljon).

Vancouverista Whistleriin kuljetaan Sea to Sky-nimistä valtatietä pitkin, joka on yksi maailman kauneimmista. Katsokaa vaikka, miltä näytti aamuhämärässä:
Vuoria ja vettä! Pysähdyttiin matkalla pikkuruiseen kahvilaan, joka tarjosi ihan mielettömän hyvää Bremeä, eli kermaan tehtyä lattea. Nomnomnom!
Mukana matkassa oli Erika ja E:n ystävä Mike. Oli tosi kiva laskea ekaa kertaa Whistlerissä, kun oli niin hyvät oppaat. Tai oikeastaan opas, sillä E viuhahti hyvin nopeasti omille teilleen, joten Mike esitteli mulle rinteitä. Hisseissä keskusteltiin matkustamisesta, ja siitä että aina saa hyvän vastaanoton, jos olettaa että ihminen, jonka kanssa on tekemisissä, on mukava.
Kaikenkaikkiaan ihana päivä rinteessä, ja nyt olen kiertänyt kaikki kisapaikat lukuunottamatta BC Placea, joka on lätkähalli tossa kulman takana. Varmaan ehdin sinnekin, JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti