21. tammikuuta 2010

These are a few of my favorite things

Mä tykkään kovasti the Sound of Musicista. Olen fanittanut siitä asti kun teimme ala-asteella retken Helsinkiin teatteriin sitä katsomaan, ja matkalla kaikki muut näkivät lihavan alastoman miehen, mutta minä en. Tällä hetkellä ajattelen kyllä, että ihan hyvä niin. Siltä illalta on myös kaikkien aikojen ensimmäinen säilynyt päiväkirjamerkintä.

Söin äsken mahan täyteen tomaatti-kookos-linssikeittoa, ja se oli niin hyvää että nyt mahaan sattuu. Jälkkäriksi meni vielä pari palaa tummaa luomusuklaata, ja ai että kun nipistelee. Mutta tuossa syödessä jostain tuli mieleen, että haluan vähän listata mun lempiasioita.

-Guacamole (avokadot!)
-Kookosmaito
-Nauraminen
-Ihmiset, jotka hymyilevät tullessaan uuteen paikkaan/tilanteeseen
-Mustikat
-Hups, mansikat
-Itsensä ylittäminen ja yllättäminen
-Ilostuttaminen
-Nauraminen. Juu uudestaan, mutta haluan pistää listaan vielä erikseen sellaisen nauramisen, jota tehdään kavereiden/muiden tärkeiden ihmisten kanssa jollekin todella yksinkertaiselle asialle

 Nyt mä kyllä haastan Nellan listaamaan lempiasioitaan, ihan kummassa tahansa blogissaan. Ja lempiasiat ihan mistä tahansa aihepiiristä. Juu ja kertomaan samalla että tuliko mun sähköposti perille!

1 kommentti:

  1. Ihana tää! Mun piti vastata jo aikaisemmin, mutta se on jäänyt. Meili tuli perille ja olen edelleenkin pohtimassa sitä :) Vastaan siihen asap!

    Ja haaste on ihana, teen sen niiiiin mielelläni <3 Onneks sulla on kaikki hyvin ja ihanasti :*

    VastaaPoista