20. tammikuuta 2010

Here comes the sun

Mulla on ollut tänään ihanan hidas päivä! Aurinko herätti mut aamulla ennen kahdeksaa, ja tuijottelin sitä hetken aikaa. Oli pakko myös laittaa soimaan Beatlesin Here comes the sun, joka on mun mielestä aivan ihanan rento, rauhallinen ja onnellinen biisi. Se pohjustikin sitten koko päivän tunnelmaa, ja T sai kuunnella kun mä lauleskelin sitä Skypessä.

Päivän joogailut olin päättänyt tehdä illalla, joten aamupäivän vaan rentoilin ja iltapäivällä tapasin ystävää kirjastossa. Ollaan otettu missioksi katsoa niin paljon klassikkoelokuvia, kuin mitä kirjastosta vain löydetään. Nyt on lainassa One flew over the cuckoo's nest, eli Yksi lensi yli käenpesän. Suomennos ei ihan mun mielestä toimi, vaikka onkin oikeasti ihan sanasta sanaan käännetty. Cuckoohan on käki, mutta se tarkoittaa myös hullua, ja elokuva kertoo mielisairaalasta.

Elokuvateatteri oli varattu, joten buukattiin se vasta huomiselle ja mentiinkin sen sijaan uimaan. Rentouttavan pulikoimisen jälkeen päätettiin mennä kävelemään rantaan ja sitten vaan hengattiin mukavan lämpimässä ilmassa (+15 astetta celsiusta) ja katseltiin rahtilaivoja ja puhuttiin olympialaisista. Mun tuli nälkä ja söin hieman sushia, jonka jälkeen olikin joogan vuoro.

Tänään oli taas sellainen päivä, että oli tosi helppo hymyillä, niin helppo ettei sitä voinut estää ollenkaan. Hymyilin koko päivän, kun oli niin hyvä olo.

2 kommenttia:

  1. Voi, tämä päivitys hyppäsi juuri tänne! Siellä on siis ilta? Olet hereillä?

    Terveisiä täältä hämärästä ja aamuisesta Helsingistä, päivät on pidentyneet ja kun lähden töistä neljän aikaan, saan jo nauttia hieman valoisuudesta!

    VastaaPoista
  2. Ah, ihanaa! Kun päivät pitenee, tuntuu oikeesti siltä että on enemmän aikaa!

    Ja tietysti vatsassa kutkuttaa se ihana tunne, että kevät tulee lopulta, sitten kun on saanut nauttia talvesta tarpeeksi!

    VastaaPoista